Η Εταιρεία

Το κατάστημα “STATUS” ξεκίνησε την πορεία του το 1988, στην οδό Παγκάλου αρ.62 στην Ελευσίνα, αρχικα ως σημείο πώλησης επώνυμων δερματίνων ειδών και αξεσουάρ.
 
Με την πάροδο των ετών, οι ιδιοκτήτες του -Θρασύβουλος και Γεωργία Βάσση-, επεκτείναν το ενδιαφέρον τους  στην ολοκληρωμένη πρόταση για ανδρική ένδυση και υπόδυση και το “STATUS” κατόρθωσε να πετύχει διαχρονικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα επώνυμα brands του εσωτερικού και του  εξωτερικού, εξασφαλίζοντας έτσι μία πλούσια γκάμα επιλογών σε επώνυμα ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, υψηλής ποιότητας και διαχρονικού στύλ. 

Το πάθος για καινοτομία, η αφοσίωση στην λεπτομέρεια, η έμφαση στην ποιότητα των προτεινομένων ρούχων, συνδυασμένη παράλληλα με την άσκηση ισχυρής εμπορικής στρατηγικής και την συνεχή ενημέρωση γύρω από θέματα  που αφορούν τις εξελίξεις στην μόδα αλλά και την αγορά καθιέρωσαν  το “STATUS” ως ένα επιτυχημένο multibrand κατάστημα επώνυμης ανδρικης και γυναικείας ένδυσης, ικανό να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.  

Βασικός στόχος της επιχείρησης είναι ο σεβασμός και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του πελάτη, καθώς και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί του, που σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα των προσφερομένων προιόντων, καθιστά το “STATUS”,στην σχεδόν τριαντάχρονη πορεία του, συνώνυμο της ενδυματολογικής επιλογής κάθε σύγχρονου άνδρα και γυναίκας,  καθιερώνοντάς το σε μιά από τις μεγάλες δυνάμεις του ανδρικού και γυναικείου λιανικού εμπορίου.


Σήμερα το “STATUS” λειτουργεί σε έναν χώρο 300 τετρ.μέτρων, στην κεντρικώτερη εμπορική οδό της Ελευσίνας, στην Ηρώων Πολυτεχνείου 32. Η διάθεση για ανάπτυξη και πληρέστερη παρουσία στον χώρο της ένδυσης, κατέστησε επιβεβλημένη την μεταφορά του στον νέο αυτό χώρο, όπου εκτός από την συγκέντρωση όλων των επώνυμων Brands, διαθέτει και αίθριο cafe, ώστε οι αγορές να γίνουν μια απολαυστική διαδικασία! 

Την τελευταία διετία στο δυναμικό της Επιχείρησης προστέθηκε ένα νέο κατάστημα το “DI MONDO”, στην Ηρώων Πολυτεχνείου 18-20, ως αποτέλεσμα της ανήσυχης και αναπτυξιακής πολιτικής που ακολουθούν οι ιδιοκτήτες του, το οποίο αυτή την φορά στοχεύει στο νεανικό κοινό της περιοχής.

Νεανικά επώνυμα brands, όπως Super Dry, Pepe Jeans, Replay, Funky Buddha, Jack & Jones, Only και πολλές άλλες, βρήκαν στο “DI MONDO” το ιδανικό “σπίτι” τους!

Τα δύο καταστήματα μαζί, όντας τα καλύτερα της περιοχής στο είδος τους, ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και σιγουριά και αντιμετωπίζουν τις προκλίσεις της εποχής με την αυτοπεποίθηση που τους δίνει η μέχρι τώρα επιτυχυμένη πορεία τους,


ΚΕΡΔΙΣΕ -10% ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙA ΣΟΥ!ΚΕΡΔΙΣΕ -10% ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER
Not Translated